Van mij, voor jou?

Hey jij daar!

 

Er zijn dingen die ik heel goed kan. Zoals het kweken van plantjes, vooral Euonymus. Of schrijven. Of ouwehoeren, of golfen. En ja, ik moet toegeven, ik zijn ook dingen die ik graag nog beter zou kunnen. En die scheidslijn kan dun zijn. Want misschien kan jij wel beter schrijven, of Euonymus kweken, of golfen. (ouwehoeren, dat lijkt me sterk).

 

Als dat zo is, kunnen we elkaar dan niet helpen? Dat jij iets voor mij doet, en ik iets voor jou? Maak ik een hanging basket voor je, maar jij iets anders voor mij. Pas ik jouw tekst aan, maak hem losser, grappiger of serieuzer, maai jij mijn gras. Ofzoiets.  En is het een meer dan het ander, dan komen we daar wel uit.

 

Een idee? Spui het hier:

2 antwoorden op “Van mij, voor jou?”

  1. Hoi Coen Dekkers,

    Bij deze een vraag. Mijn zoon Tijn wordt in september 14 en wil komende vakanties graag vakantiewerk doen. Hij is erg gemotiveerd, zijn er mogelijkheden bij jouw bedrijf?

  2. Hoi Coen
    Een heel mooi verhaaltje ik ben een 72 jarige man ik wil graag nog wat om handen hebben misschien dat we samen nog een leuke tijd kunnen maken leer nog graag bij, dat houd me jong.
    Wil je een leuke iemand nodig mij dan uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.