You are here
Home >

Hey jij daar!

 

Er zijn dingen die ik heel goed kan. Zoals het kweken van plantjes, vooral Euonymus. Of schrijven. Of ouwehoeren, of golfen. En ja, ik moet toegeven, ik zijn ook dingen die ik graag nog beter zou kunnen. En die scheidslijn kan dun zijn. Want misschien kan jij wel beter schrijven, of Euonymus kweken, of golfen. (ouwehoeren, dat lijkt me sterk).

 

Als dat zo is, kunnen we elkaar dan niet helpen? Dat jij iets voor mij doet, en ik iets voor jou? Maak ik een hanging basket voor je, maar jij iets anders voor mij. Pas ik jouw tekst aan, maak hem losser, grappiger of serieuzer, maai jij mijn gras. Ofzoiets. Β En is het een meer dan het ander, dan komen we daar wel uit.

 

Een idee? Spui het hier:

3 thoughts on “Van mij, voor jou?

 1. Hallo coen, weet je wat ik voor u wil doen? In de kas komen werken! Wat ik er voor terug wil is een hoop gezelligheid en een leuk zomer bijbaantje!Dus ik zeg, ga mij maar eens ‘stalken’ en stuur me dan maar een mailtje.
  Groetjes maud (13)

 2. Hoi Coen,
  Ik ben Lieke en mij lijkt het heel erg leuk om bij u te werken. Ik vind het erg leuk om in kassen met planten te werken. Daarom denk ik dat dit erg bij mij past.πŸ‘πŸ˜ Ik zou graag een bijbaantje willen en ik ben een bezig bijtje!🐝 Dus stuur me maar een mailtje als het kan!!πŸ˜ƒ
  Groetjes van Lieke (13)

 3. Hoi Coen,

  Wat leuk, een van mij voor jou rubriek! Met respect en een open mind voor ieders kracht, kwaliteit, mogelijkheden en uitdagingen vul je elkaar aan! Dat past heel erg bij wooninitiatief Kamille. Ik heb ook een idee waarin alleen maar winnaars zijn! Graag zou ik hierover eens met je in gesprek gaan. Hartelijke groeten, Marieke van Wanrooij-van Gerwen

Geef een reactie

Top