Van mij, voor jou?

Hey jij daar!

Er zijn dingen die ik heel goed kan. Zoals het kweken van plantjes, vooral Euonymus. Of schrijven. Of ouwehoeren, of golfen. En ja, ik moet toegeven, er zijn ook dingen die ik graag nog beter zou kunnen. En die scheidslijn kan dun zijn. Want misschien kan jij wel beter schrijven, of Euonymus kweken, of golfen. (ouwehoeren, dat lijkt me sterk).

Als dat zo is, kunnen we elkaar dan niet helpen? Dat jij iets voor mij doet, en ik iets voor jou? Maak ik een hanging basket voor je, maak jij iets anders voor mij. Pas ik jouw tekst aan, maak hem losser, grappiger of serieuzer, maai jij mijn gras. Ofzoiets.  En is het een meer dan het ander, dan komen we daar wel uit.

Een idee? Spui het hier:

Eén antwoord op “Van mij, voor jou?”

  1. Beste Coen,
    ik ben bezig met een artikel over de hoge gasprijzen voor DeMooiRooiKrant. Ik ben benieuwd wat voor effect dit heeft op jouw bedrijf. Zou ik je hier telefonisch wat vragen over kunnen stellen?

    Met vriendelijke groet,
    Nienke Habraken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.